Εικόνα Παναγίας Γλυκοφιλούσας με Χριστό - Χρυσοκονδυλιά

Εικόνα Παναγίας Γλυκοφιλούσας με Χριστό - Χρυσοκονδυλιά

Εικόνα Παναγίας Γλυκοφιλούσας με Χριστό - Χρυσοκονδυλιά

35,00€

Η Εικόνα της Παναγίας της Γλυκοφιλούσας με τον Χριστό σε Χρυσοκονδυλιά, είναι διαθέσιμη στο μέγεθος των 20 Χ 28 εκατοστών. Από εξαιρετικά υλικά, τα οποία συνάμα χαρίζουν υψηλή ανθεκτικότητα και περίφημη όψη. Με σμιλευμένα σκαλίσματα στα πλάγια και κρυστάλλινο γυαλιστερό βερνίκι, που ντύνει περίτεχνα την επιφάνεια της εικόνας.

Στα Μοναστηριακά Είδη θα βρείτε εικόνες κατασκευασμένες πρωτίστως, με απόλυτη πίστη, σεβασμό και αφοσίωση στα Ιερά και Ορθόδοξα πρότυπα.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες ή επιπλέον πληροφορίες, απευθυνθείτε στο: 6942916767

Περιγραφή
Λίγα Λόγια για τον Άγιο: H εικόνα της Παναγίας της Γλυκοφιλούσας με τον Χριστό, εδρεύει στην Ιερά Μονή Φιλοθέου του Αγίου Όρους. Αρχικά βρισκόταν επί εικονομαχίας, στο σπίτι μιας πιστής και ευσεβούς γυναικάς. Αυτή κάποτε αναγκάστηκε να την απομακρύνει, λόγω των ελέγχων και των τιμωριών που επιβάλλονταν, από τους διώκτες των εικόνων. Την άφησε λοιπόν, στα νερά μιας θάλασσας της Κωνσταντινούπολης. Η εικόνα έφτασε έξω από την περιοχή, στην οποία έμελλε να κτιστεί μετά από 150 χρονιά, η Ιερά μονή Φιλοθέου του Αγίου Όρους. Αφότου κτίστηκε, την παρέλαβαν γέροντες, και απ το σημείο ανάβλυζε Αγίασμα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
  • Κακή
  • Καλή

Είδατε πρόσφατα

...

0,00€